Zorg & Onderwijs

Vertrouwen op deskundigheid

De sector Zorg & Onderwijs heeft te maken met steeds meer wetten en regels; ook rondom de veiligheid en toegankelijkheid van gebouwen. Overheid en verzekeraars stellen hier steeds hogere eisen aan. De naleving ervan kost besturen de nodige hoofdbrekens. Daarom is het zo belangrijk dat zij voor het onderhoud van hun gebouwen kunnen vertrouwen op volledig gecertificeerde specialisten.

Huipen voldoet aan die eis. Huipen gaat echter verder en neemt, naast de uitvoering, al het nodige bureauwerk over om te komen tot een totaal onderhoudsprogramma dat aan alle wet- en regelgeving voldoet. Dat spaart u vaak hoge advieskosten uit.

Daarbij komt dat Huipen zeer ervaren is in uw sector. Wij weten hoe belangrijk het is om de gebruikers van uw gebouwen zo min mogelijk overlast te bezorgen. In de planning van de uitvoering stellen wij ons dan ook zeer flexibel op.

www.bouwketens.nl

Diensten

- bouwkundige werkzaamheden
- houtrenovatie
- betonrenovatie
- beglazingswerk
- zonwerende en veiligheidsfolies
- schilderwerk
- vloersystemen en coatingen
- projectinrichtingen
- mutatie onderhoud

Vastgoedbeheer

Zorg voor uw vastgoed is meer dan een optelsom van onderhoudsdiensten. Wij kunnen u met diverse ge´ntegreerde beheersconcepten terzijde staan. Dat begint bij een eerste inspectie en inventarisatie van uw gebouwen; de zogenaamde nulmeting. Op basis daarvan kunnen wij u deskundig adviseren en gedetailleerd inzicht geven in kosten en rendement, zodat u gefundeerd de juiste keuzes kunt maken. Dat alles kan in nauw overleg leiden tot meerjarige onderhoudsscenario's, die u op termijn het meeste voordeel en de minste zorgen geven. Een speciaal concept dat onmiddellijk volop ontzorgt, zijn onze unieke Continu´teitsdiensten.

Continuiteitsdiensten

Treffend voorbeeld van ontzorgen in de praktijk vormen onze Continu´teitsdiensten: een direct en praktisch antwoord op schade en calamiteiten. In plaats van schaderapporten van verzekeraars, wachttijden en uiteindelijk een financiŰle vergoeding, krijgt u bij ons een snelle oplossing. Hiervoor houden wij een meldkamer permanent bereikbaar: 24x7x365. EÚn telefoontje en wij komen meteen in actie om de schade te herstellen. Verder hebt u er geen omkijken naar.

U bespaart tijd, moeite en kosten

Bovendien bespaart u niet alleen tijd, moeite en zorgen, maar ook kosten. De prijs van onze oplossing kan zich gemakkelijk meten met de premie van uw (glas)schadeverzekering, zelfs met een hoger btw-tarief.

Wij bieden onze Continu´teitsdiensten in diverse vormen aan.

Glasschadeherstel

EÚn factuur per jaar kan u bevrijden van alle rompslomp van glasschade in al uw gebouwen. De gebruikers hoeven bij glasschade slechts ons alarmnummer te bellen en wij komen binnen strak afgesproken tijdskaders de schade herstellen. Inclusief eventueel benodigd timmer- en schilderwerk. Verder hoeft u zich nergens om te bekommeren.

Overige

Ook voor schade-incidenten die meer omvatten dan alleen beglazing, kunnen wij onze permanent beschikbare meldkamerfaciliteiten voor u inzetten:
- waterschade
- brandschade
- inbraakschade
- stormschade
- vandalisme
- elektronische storingen

Doel van alles is de exploitatie van uw gebouw zo snel mogelijk weer op orde te krijgen zonder dat u er omkijken naar hebt.

Belangstelling voor onze unieke Continu´teitsdiensten? EÚn mailtje is genoeg om ons contact te laten opnemen voor een vrijblijvend gesprek.