Woningbouwverenigingen en Vastgoedbeleggers

Ontzorgen is het sleutelwoord

In de markt van Woningbouwverenigingen en Vastgoedbeleggers heeft Huipen een naam hoog te houden. De drukbezette exploitatieprofessionals in deze organisaties eisen van ons dat wij op niveau meedenken en hen daadwerkelijk vele zorgen uit handen nemen. Zij willen ÚÚn aanspreekpunt dat hen direct toegang geeft tot ons volledige portfolio aan onderhouds- en renovatiediensten.

Dat is wat Huipen deze belangrijke klantengroep dan ook biedt. Ontzorgen is daarin het sleutelwoord. Wat onder meer tot uiting komt in onze totaalconcepten en meerjarige onderhoudsscenario's, maar bijvoorbeeld ook in onze unieke Continu´teitsdiensten.

Daarnaast kan Huipen zich met Hille aannemersbedrijf, erkend als hoofdaannemer met keurmerk Bouwgarant, nu nog meer dan voorheen in bouwmarkten profileren. Bovendien is Hille specialist in Mutatie-onderhoud.

www.bouwketens.nl

Diensten

- bouwkundige werkzaamheden
- houtrenovatie
- betonrenovatie
- beglazingswerk
- zonwerende en veiligheidsfolies
- schilderwerk
- vloersystemen en coatingen
- projectinrichtingen
- mutatie onderhoud

Vastgoedbeheer

- Nulmeting(inspectie/inventarisatie)
- advisering en kostenbegroting
- meerjarige onderhoudsscenario's
- kleur- en inrichtingsadviezen
- afkopen glasbreukrisico's

Continuiteitsdiensten

Treffend voorbeeld van ontzorgen in de praktijk vormen onze Continu´teitsdiensten: een direct en praktisch antwoord op schade en calamiteiten. In plaats van schaderapporten van verzekeraars, wachttijden en uiteindelijk een financiŰle vergoeding, krijgt u bij ons een snelle oplossing. Hiervoor houden wij een meldkamer permanent bereikbaar: 24x7x365. EÚn telefoontje en wij komen meteen in actie om de schade te herstellen. Verder hebt u er geen omkijken naar.

U bespaart tijd, moeite en kosten

Bovendien bespaart u niet alleen tijd, moeite en zorgen, maar ook kosten. De prijs van onze oplossing kan zich gemakkelijk meten met de premie van uw (glas)schadeverzekering, zelfs met een hoger btw-tarief.

Wij bieden onze Continu´teitsdiensten in diverse vormen aan.

Glasschadeherstel

EÚn factuur per jaar kan u bevrijden van alle rompslomp van glasschade in uw vastgoedcomplexen. Uw huurders hoeven bij glasschade slechts ons alarmnummer te bellen en wij komen binnen strak afgesproken tijdskaders de schade herstellen. Inclusief eventueel benodigd timmer- en schilderwerk. Als verhuurder hoeft u zich nergens om te bekommeren.

Overige

Ook voor schade-incidenten die meer omvatten dan alleen beglazing, kunnen wij onze permanent beschikbare meldkamerfaciliteiten voor u inzetten:
- waterschade
- brandschade
- inbraakschade
- stormschade
- vandalisme
- elektronische storingen

Doel van alles is de exploitatie van uw vastgoed zo snel mogelijk weer op orde te krijgen zonder dat u er omkijken naar hebt. Belangstelling voor onze unieke Continu´teitsdiensten? EÚn mailtje is genoeg om ons contact te laten opnemen voor een vrijblijvend gesprek.