Winkelbedrijven

Continu´teit voor alles

In de detailhandel draait alles om continu´teit. Ieder uur gederfde omzet is er ÚÚn teveel. Die voorwaarde geldt niet alleen voor het onderhoud van de winkel. Ook renovaties zijn in de detailhandel immers voortdurend aan de orde om nieuwe consumententrends in de vormgeving van het pand te kunnen uitdragen. Zowel van binnen als van buiten.

Veel ervaring, een strakke planning en een enorme flexibiliteit is wat Huipen meebrengt in de ondersteuning van winkelbedrijven bij al hun onderhoud en renovaties. Wij spreken de taal van de ondernemer en beseffen hoe belangrijk snelheid en flexibiliteit zijn.

Ook bij spoedeisend onderhoud, bijvoorbeeld bij glasschade, stellen wij de continu´teit van uw bedrijvigheid voorop. We hebben er zelfs speciale diensten voor ontwikkeld.

Diensten

- bouwkundige werkzaamheden
- houtrenovatie
- betonrenovatie
- beglazingswerk
- zonwerende en veiligheidsfolies
- schilderwerk
- vloersystemen en coatingen
- projectinrichtingen
- mutatie onderhoud

Vastgoedbeheer

Zorg voor uw vastgoed is meer dan een optelsom van onderhoudsdiensten. Wij kunnen u met diverse ge´ntegreerde beheersconcepten terzijde staan. Dat begint bij een eerste inspectie en inventarisatie van uw gebouwen; de zogenaamde nulmeting. Op basis daarvan kunnen wij u deskundig adviseren en gedetailleerd inzicht geven in kosten en rendement, zodat u gefundeerd de juiste keuzes kunt maken. Dat alles kan in nauw overleg leiden tot meerjarige onderhoudsscenario's, die u op termijn het meeste voordeel en de minste zorgen geven. Een speciaal concept dat onmiddellijk volop ontzorgt, zijn onze unieke Continu´teitsdiensten.

Continuiteitsdiensten

Treffend voorbeeld van ontzorgen in de praktijk vormen onze Continu´teitsdiensten: een direct en praktisch antwoord op schade en calamiteiten. In plaats van schaderapporten van verzekeraars, wachttijden en uiteindelijk een financiŰle vergoeding, krijgt u bij ons een snelle oplossing. Hiervoor houden wij een meldkamer permanent bereikbaar: 24x7x365. EÚn telefoontje en wij komen meteen in actie om de schade te herstellen.

U bespaart tijd, moeite en kosten

Bovendien bespaart u niet alleen tijd, moeite en zorgen, maar ook kosten. De prijs van onze oplossing kan zich gemakkelijk meten met de premie van uw (glas)schadeverzekering, zelfs met een hoger btw-tarief.

Wij bieden onze Continu´teitsdiensten in diverse vormen aan.

Glasschadeherstel

EÚn factuur per jaar kan u bevrijden van alle rompslomp van glasschade in uw winkelpanden. U of uw personeel hoeft bij glasschade slechts ons alarmnummer te bellen en wij komen binnen strak afgesproken tijdskaders de schade herstellen. Inclusief eventueel benodigd timmer- en schilderwerk. Verder hoeft u als ondernemer zich nergens om te bekommeren. Zijn bijvoorbeeld midden in de nacht geen grote etalageruiten beschikbaar, dan treffen we natuurlijk wel onmiddellijk noodvoorzieningen voor uw winkel.

Overige

Ook voor schade-incidenten die meer omvatten dan alleen beglazing, kunnen wij onze permanent beschikbare meldkamerfaciliteiten voor u inzetten:
- waterschade
- brandschade
- inbraakschade
- stormschade
- vandalisme
- elektronische storingen

Doel van alles is de exploitatie van uw winkel zo snel mogelijk weer op orde te krijgen zonder dat u er veel omkijken naar hebt.

Belangstelling voor onze unieke Continu´teitsdiensten? EÚn mailtje is genoeg om ons contact te laten opnemen voor een vrijblijvend gesprek.