VvE's & particulieren

Inzicht in echte kosten
Slechts zelden beschikken mensen over voldoende tijd en deskundigheid om zich een oordeel te vormen over het technische onderhoud van hun gebouw. Vaak worden adviesbureaus ingeschakeld, die wel een planning en kostenoptelsom kunnen geven voor diverse vormen van onderhoud van hun woning of in het geval van VvE's, hun gebouw. Maar geen inzicht in het rendement ervan als het onderhoud in samenhang en over de jaren wordt verspreid. Pas dan kunt u echte keuzes maken.

Huipen bespaart u niet alleen de kosten van een adviesbureau, maar geeft u ook de meest transparante kostenberekeningen die u zich kunt wensen. Bij ons kunt u altijd rekenen op een praktisch advies over de oplossing die op korte of langere termijn het voordeligst is.

Diensten

- bouwkundige werkzaamheden
- houtrenovatie
- betonrenovatie
- beglazingswerk
- zonwerende en veiligheidsfolies
- schilderwerk
- vloersystemen en coatingen
- projectinrichtingen
- mutatie onderhoud

Vastgoedbeheer

Zorg voor uw vastgoed is meer dan een optelsom van onderhoudsdiensten. Wij kunnen u met diverse ge´ntegreerde beheersconcepten terzijde staan. Dat begint bij een eerste inspectie en inventarisatie van uw gebouwen; de zogenaamde nulmeting. Op basis daarvan kunnen wij u deskundig adviseren en gedetailleerd inzicht geven in kosten en rendement, zodat u gefundeerd de juiste keuzes kunt maken. Dat alles kan in nauw overleg leiden tot meerjarige onderhoudsscenario's, die u op termijn het meeste voordeel en de minste zorgen geven. Een speciaal concept dat onmiddellijk volop ontzorgt, zijn onze unieke Continu´teitsdiensten.

Continuïteitsdiensten

Treffend voorbeeld van ontzorgen in de praktijk vormen onze Continu´teitsdiensten: een direct en praktisch antwoord op schade en calamiteiten. In plaats van schaderapporten van verzekeraars, wachttijden en uiteindelijk een financiŰle vergoeding, krijgt u bij ons een snelle oplossing. Hiervoor houden wij een meldkamer permanent bereikbaar: 24x7x365. EÚn telefoontje en wij komen meteen in actie om de schade te herstellen. Verder hebt u er geen omkijken naar.

U bespaart tijd, moeite en kosten

Bovendien bespaart u niet alleen tijd, moeite en zorgen, maar ook kosten. De prijs van onze oplossing kan zich gemakkelijk meten met de premie van uw (glas)schadeverzekering, zelfs met een hoger btw-tarief.

Wij bieden onze Continu´teitsdiensten in diverse vormen aan.

Glasschadeherstel

EÚn factuur per jaar kan u bevrijden van alle rompslomp van glasschade in uw gebouw. De bewoners hoeven bij glasschade slechts ons alarmnummer te bellen en wij komen binnen strak afgesproken tijdskaders de schade herstellen. Inclusief eventueel benodigd timmer- en schilderwerk. Verder hoeft u als VVE-bestuur zich nergens om te bekommeren.

Overige

Ook voor schade-incidenten die meer omvatten dan alleen beglazing, kunnen wij onze permanent beschikbare meldkamerfaciliteiten voor u inzetten:
- waterschade
- brandschade
- inbraakschade
- stormschade
- vandalisme
- elektronische storingen

Doel van alles is de exploitatie van uw gebouw zo snel mogelijk weer op orde te krijgen zonder dat u er omkijken naar hebt.

Belangstelling voor onze unieke Continu´teitsdiensten? EÚn mailtje is genoeg om ons contact te laten opnemen voor een vrijblijvend gesprek.