Monumenten en Kerken

Kwaliteit en vakmanschap

Wie een monumentaal pand bezit, is niet alleen trots op zijn vastgoed, maar ook doorgaans gebonden aan regels voor de instandhouding ervan. Wel gelden er vaak fiscale faciliteiten, maar daarover wil de belastingdienst liefst vooraf overleggen. Kortom, een monument vraagt bij onderhoud en renovatie een enigszins andere aanpak dan andere panden. Om nog maar te zwijgen over de kwaliteiten en het vakmanschap van de uitvoerder.

Bij Huipen kunt u erop rekenen dat alle regels voor bouwkundige werkzaamheden aan uw monument stipt worden nageleefd. En dat u ook het juiste advies krijgt om geen fiscaal voordeel te verspelen. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres voor de beste restaurateurs en andere vakmensen met hart voor uw monumentaal erfgoed, onder wie zelfs restauratieschilders die het oude ambacht van hout- en marmerimitatie beheersen.

Diensten

- bouwkundige werkzaamheden
- houtrenovatie
- betonrenovatie
- beglazingswerk
- zonwerende en veiligheidsfolies
- schilderwerk
- vloersystemen en coatingen
- projectinrichtingen
- mutatie onderhoud

Vastgoedbeheer

Zorg voor uw monument is meer dan een optelsom van onderhoudsdiensten. Wij kunnen u met diverse ge´ntegreerde beheersconcepten terzijde staan. Dat begint bij een eerste inspectie en inventarisatie van uw monument; de zogenaamde nulmeting. Op basis daarvan kunnen wij u deskundig adviseren en gedetailleerd inzicht geven in kosten en rendement, zodat u gefundeerd de juiste keuzes kunt maken. Dat alles kan in nauw overleg leiden tot meerjarige onderhoudsscenario's, die u op termijn het meeste voordeel en de minste zorgen geven. Een speciaal concept dat onmiddellijk volop ontzorgt, zijn onze unieke Continu´teitsdiensten.

Continuiteitsdiensten

Treffend voorbeeld van ontzorgen in de praktijk vormen onze Continu´teitsdiensten: een direct en praktisch antwoord op schade en calamiteiten. In plaats van schaderapporten van verzekeraars, wachttijden en uiteindelijk een financiŰle vergoeding, krijgt u bij ons een snelle oplossing. Hiervoor houden wij een meldkamer permanent bereikbaar: 24x7x365. EÚn telefoontje en wij komen meteen in actie om de schade te herstellen.

U bespaart tijd, moeite en kosten

Bovendien bespaart u niet alleen tijd, moeite en zorgen, maar ook kosten. De prijs van onze oplossing kan zich gemakkelijk meten met de premie van uw (glas)schadeverzekering, zelfs met een hoger btw-tarief.

Wij bieden onze Continu´teitsdiensten in diverse vormen aan.

Glasschadeherstel

EÚn factuur per jaar kan u bevrijden van alle rompslomp van glasschade in uw monument. U hoeft bij glasschade slechts ons alarmnummer te bellen en wij komen binnen strak afgesproken tijdskaders de schade herstellen. Inclusief eventueel benodigd timmer- en schilderwerk. Verder hoeft u zich nergens om te bekommeren.

Overige

Ook voor schade-incidenten die meer omvatten dan alleen beglazing, kunnen wij onze permanent beschikbare meldkamerfaciliteiten voor u inzetten:
- waterschade
- brandschade
- inbraakschade
- stormschade
- vandalisme
- elektronische storingen

Doel van alles is het normale gebruik van uw monument zo snel mogelijk weer op orde te krijgen en u zo min mogelijk overlast te bezorgen.

Belangstelling voor onze unieke Continu´teitsdiensten? EÚn mailtje is genoeg om ons contact te laten opnemen voor een vrijblijvend gesprek.